Dezaktywacja baz AMODIT na chmurze

W niniejszym artykule opisujemy procedurę dezaktywacji (zamknięcia) nieużywanych baz AMODIT w naszej chmurze amodit.com.

Dlaczego to robimy?

Zamykamy konta i bazy AMODIT, na których już nie rejestrujemy żadnej aktywności od dłuższego czasu, i usuwamy dane użytkowników z tych kont, aby zapewnić zgodność z obecnymi i przyszłymi przepisami dotyczącymi ochrony danych i prywatności. Usuwanie starych danych to najlepsza praktyka, która pomaga nam chronić dane użytkowników i nasze systemy. Informujemy klientów, których dotyczy problem, wysyłając wiadomość na adresy e-mail powiązane z główną osobą kontaktową i profilem właściciela konta.

Co się stanie, gdy baza zostanie zamknięta?

Po zamknięciu bazy xxxxx.amodit.com będzie ona niedostępna – użytkownicy nie będą mogli się do niej zalogować, a tym samy nie będą mogli przeglądać, modyfikować istniejących już spraw lub dodawać nowych. Baza i wszystkie zawarte w niej dane wraz z dokumentami zostaną usunięte. Obejmie to wszystkie sprawy, załączone dokumenty, historię spraw, definicje procesów, słowniki, raporty, integracje oraz wszelkie inne dane użytkowników. Usunięte dane znikną na zawsze, bezpowrotnie.

Chcesz zachować konto?

Wystarczy zalogować się na dowolne konto na xxxxxx.amodit.com.

Nie chcesz już mieć konta?

Jeśli konto nie jest już potrzebne, dalsze działania nie są konieczne. Nie loguj się, a my zajmiemy się zamknięciem konta i usunięciem danych.

Potrzebujesz danych z bazy xxxxxx.amodit.com?

Jeśli potrzebujesz danych z bazy xxxxxx.amodit.com skontaktuj się z nami, wysyłając mail’a na adres infrastructure@astrafox.pl. W tytule maila podaj koniecznie nazwę organizacji lub adres Twojej witryny xxxxxx.amodit.com.

Czy możliwe jest przywrócenie konta i bazy po ich zamknięciu?

Tak. W tej sprawie prosimy o kontakt z nami, wysyłając mail’a na adres poland@amodit.com. W tytule maila podaj koniecznie nazwę organizacji lub adres Twojej witryny xxxxxx.amodit.com.

Co jeśli potrzebuję dostępu do xxxxx.amodit.com po usunięciu tego konta?

Po zamknięciu i usunięciu konta nie można go ponownie otworzyć. Jeśli chcesz korzystać z AMODIT po usunięciu bazy, musisz założyć nową. Możesz założyć ją pod tą samą nazwą, o ile ktoś inny tego nie zrobił wcześniej. Nowa baza będzie czystą bazą, nie będzie zawierała Twoich danych ze „starego” konta.

Was this article helpful?
0 out Of 5 Stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
How can we improve this article?
How Can We Improve This Article?